SmartCloud Notes Spamfilter

Wanneer je van een bepaald domein spam-email berichten ontvangt, kun je dit domein blokkeren.
Je gaat dan als volgt te werk.

-Open de SmartCloud omgeving van de klant via Okta. Je komt dan terecht op de Administration pagina (https://admin.notes.na.collabserv.com)

-Klik daarna op Account Settings. Onderstaande venster wordt geopend. Klik in de linkerkolom op "Email Filters"
-Klik vervolgens bij optie 1. op Blacklist
-Voeg het domein toe volgens voorbeeld. *@domeinnaam.extensie, klik daarna op "OK"
-Klik op "Save Changes"
-Klik na je aanpassingen, rechtsboven op de "Avatar" (poppetjes) gevolgd door "Log out"