RealConnections: de brains behind it all

Aangenaam! Wij zijn RealConnections, je persoonlijke ondersteuner op IT-vlak. Persoonlijk en IT? Ja dat gaat bij ons mooi samen in één zin. Misschien heb je al wat over ons gelezen of gehoord op welk gebied wij bij je werkgever hulp bieden. Zo niet dan lees je dat hier.

Maar wie zijn nu eigenlijk de brains achter RealConnections? We stellen ons hier kort even voor.

Erik Vos - het oerbrein of ook wel de oprichter van RealConnections
Screenshot_2017-03-03_at_11.15.36.png
In 2008 besloot Erik ,na lange tijd voor een werkgever te hebben gewerkt, iets voor zichzelf te beginnen. Onder het motto: 'maak werken leuker en makkelijker' ging hij aan de slag. Verkopen is zijn sterkste kant, vandaar dat hij dan ook de volledige saleskant van RealConnections op zich heeft genomen. Dat werpt zijn vruchten af, want we hebben inmiddels al meer dan 100 klanten. Naast het oerbrein van RealConnections is hij dus ook nog eens een echte Salestijger.

Martijn Steffens - het Office 365-brein
Screenshot_2017-03-03_at_11.16.32.png
Na een aantal jaren vond Erik dat hij wel wat hulp kon gebruiken. En voila daar was Martijn. Martijn schudde handen met Erik eind 2011 baande zich een weg door de wondere wereld van de Cloud-oplossingen. Momenteel voorziet hij heel wat klanten van support op het gebied van voornamelijk Office 365, maar weet hij ook veel van de andere diensten die we ondersteunen. Geen probleem is voor Martijn te moeilijk, oplossen zal hij het zeker.

Kay Heunen - het Zendesk-brein
Screenshot_2017-03-03_at_11.16.14.png
In 2015 stapte Kay aan boord van het team. Met een bak ervaring als internet specialist bouwde hij aan een mooie website en maakte hij zich Zendesk helemaal eigen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Kay weet een handige app te bouwen in Zendesk of een mooie link te maken tussen systemen waardoor werken nog makkelijker wordt. Zo kunnen we hem ook wel de connector van RealConnections noemen. Sinds december 2016 staan Kay en Erik samen aan het roer van RealConnections.

Henk-Jan de Vries - het Okta-brein
Screenshot_2017-03-03_at_11.16.00.png
Na een jaartje met z'n drieën te hebben gewerkt werd het tijd voor nummer 4. Daar was Henk-Jan. Naar eigen zeggen heeft hij de eerste maanden bij RealConnections volledig op een roze wolk geleefd en dat is mooi want dan heb je het ook echt naar je zin. Om nog makkelijker en vooral ook veiliger te kunnen werken is Henk-Jan in de leer gegaan voor Okta. Daar weet hij dan nu ook alles vanaf en vliegen de tegels met handige tools ons om de oren. 

Jalle van Goor - Zendesk en Okta-brein
jalle.jpg
Joined the crew in de nazomer van 2017! De jongste van het team. Jalle gaat geen digitale uitdaging uit de weg. Naast het fanatieke volleyballen bijt hij zich graag vast in
Zendesk en Okta. Optimaliseren van bestaande omgevingen en troubleshooten zijn z'n ding.

Eelco Litjens - Office 365 en Okta-brein
eelco.jpg

Eind 2017 was het alweer tijd voor nummer 6. Eelco start de dag met een lach en sluit er mee af. Zonder angst stapt hij in alle portals die hij voorgeschoteld krijgt. Ondanks z'n liefde voor Android, zijn Office 365, Okta en Zendesk z'n thuis. 

 

(now just)Men with a vision on a mission

"Wij zijn DE partij die bedrijven op een persoonlijke manier ondersteund en vooruitkijkt met de beste cloudoplossingen." 

Ondersteunen en vooruitkijken. Dat zijn de twee kernwoorden waar RealConnections voor staat. We zijn een betrouwbare IT-partij die het net even iets anders doet. Ik hoor je denken, hoe dan? Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij op een persoonlijke en ondersteunende manier bedrijven kunnen helpen op het gebied van IT- Cloudoplossingen. Daarnaast kijken we graag in de toekomst, waar moet je aan denken wanneer je gaat groeien. We richten ons voornamelijk op start-ups en scale-ups maar natuurlijk is iedereen welkom bij ons. En wij hopelijk ook bij jullie want we houden van veel contact. Daar onderscheiden we ons dan ook in, want in tegenstelling tot veel andere partijen gaat bij ons de zon schijnen op het moment dat het klantvragen regent. We komen ook graag bij jullie op de koffie voor een training of gewoon om even te babbelen hoe het gaat. We voorzien jullie van het beste advies en bemoeien ons er graag mee als we zien dat iets net iets anders kan. Dat is prettig voor jullie want op deze manier hebben jullie tijd om ook echt bezig te zijn met je eigen werk en wordt werken ook nog eens leuker en makkelijker. Daarnaast houden we ook van het milieu, zo plaatsen we een zonnepaneel om te vieren wanneer we een nieuwe klant hebben en zijn we eind 2017 energie-neutraal.