SharePoint Online site verwijderen

Een site verwijderen

Mogelijk wilt u een site verwijderen als deze niet meer nodig is. Als u bijvoorbeeld een teamsite hebt gemaakt waarop u de voortgang van een specifiek project bijhoudt en het project is beëindigd, wilt u de site mogelijk na verloop van tijd verwijderen.

Bij het verwijderen van een site verwijdert u ook alle subsites, inhoud en gebruikersgegevens die deel uitmaken van de site, evenals configuratie-instellingen van de site, documenten, documentbibliotheken, lijsten en lijstgegevens zoals enquêtes, agenda's, gebeurtenissen, discussies en aankondigingen.

Volg onderstaande instructies als u zeker weet dat u de site wilt verwijderen:

  1. Klik boven aan de site op Instellingen knop Opties > Site-instellingen.
  2. Klik op de pagina Site-instellingen bij Siteacties op Deze site verwijderen.

     Opmerking    Als de opdracht Deze site verwijderen niet op de pagina Site-instellingen wordt weergegeven, beschikt u niet over machtigingen om deze site te verwijderen.

  3. Controleer op de pagina Deze site verwijderen of u de juiste site voor verwijderen hebt geselecteerd. Klik vervolgens op Verwijderen.

Als u per ongeluk een site verwijdert, kan deze door een beheerder van de siteverzameling worden teruggezet uit de prullenbak van de siteverzameling.

 

http://office.microsoft.com/nl-nl/office365-sharepoint-online-enterprise-help/een-site-verwijderen-HA102886620.aspx