De optie "zet in begin scherm" in safari browser is niet beschikbaar

In de Safari browser op de iPad en iPhone zit standaard optie "Zet in begin scherm", waardoor er een icon van de browserwebsite wordt geplaatst.

Indien deze optie niet meer beschikbaar is dan staan er meer dan 255 applicatie al op het beginscherm van de iPad of iPhone.

Nadat enkele icons verwijdert zijn verschijnt de optie opnieuw in de Safari Browser.