Lync applicatie voor Mac Office365

Klik op onderstaande link om de Lync software voor mac te downloaden.

https://portal.microsoftonline.com/download/default.aspx

Gebruiker uw email adres en wachtwoord, waarmee u Lync gaat gebruiken, om in te loggen. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op de knop ' Installeren' .

-Na het downloaden en installeren van de software, start de software.
-Vul uw gebruikersnaam in: test@voorbeeld.nl
-Vul uw wachtwoord in.
-Uw gebruikers ID is uw emailadres.
-Klik vervolgens op aanmelden.
-Uw contactpersonen verschijnen vervolgens in het venster.

Mocht het inloggen niet lukken, klik dan op de knop geavanceerd.

-Klik op 'Handmatige configuratie'
-Vul bij 'Externe servernaam': ' sipdir.online.lync.com:443'  in zonder ''