Lync applicatie voor Windows PC Office365

Klik op onderstaande link om de Lync software voor Windows te downloaden.

https://portal.microsoftonline.com/download/default.aspx

Gebruiker uw email adres en wachtwoord, waarmee u Lync gaat gebruiken, om in te loggen. Op de Download pagina staat 1. Microsoft Lync installeren.
Selecteer hier de gewenste taal en versie. Klik daarna op de knop 'installeren'

-Na het downloaden en installeren van de software, start de software.
-Vul uw aanmeldingsadres in: test@voorbeeld.nl
-Vul uw wachtwoord in.
-Klik vervolgens op aanmelden.
-Uw contactpersonen verschijnen vervolgens in het venster.

Indien aanloggen op Lync client niet werkt zou het kunnen zijn dat gebruikersnaam en e-mail niet gelijk zijn. Neem contact op met de administrator of RealConnections zodat de SIP user weer correct.

Gevolg is wel dat de eindgebruiker waarschijnlijk een uur niet inloggen via de browser op Office365