Hoofdbeheerder

Een nieuwe hoofdbeheerder toevoegen:

U kunt ook andere gebruikers aan uw bedrijfsdomein toevoegen en deze aanwijzen als hoofdbeheerders voor Office 365. Klik hier voor meer informatie over het toevoegen en toewijzen van nieuwe hoofdbeheerders.

Onthoud dat alle hoofdbeheerders voor Office 365 die onder uw bedrijfsdomein vallen als Geverifieerde Beheerders binnen Yammer worden gesynchroniseerd, zodat ze hun algemene rol behouden. Om de beheerdersrechten voor Yammer in te trekken, dient u de hoofdbeheerdersbevoegdheden van de gebruiker voor Office 365 te verwijderen.