Error bij downloaden van OSX El Capitan - We could not complete your purchase

Indien je ook de vreemde error krijgt We could not complete your purchase,  op het moment dat je El Capitan probeert down te loaden op je Mac, kijk dan ook even op je iPhone of iPad. Als er daar een download loopt (die gebruik maakt van het hetzelfde Apple ID) en die download gaat niet goed dan krijg je op je Mac dus de eerder genoemde foutboodschap.

Dus even de AppStore App op je iPhone/iPad sluiten, en daarna op je Mac opnieuw El Capitan downloaden.