Partner of Record, Office 365

Wanneer een klant ons als Office 365 Reseller en gedelegeerd beheerder wil instellen, voer dan onderstaande stappen uit.
Open de Office portal van de klant, als Global Admin. Open vervolgens de volgende url, linkje

Deze opent de pagina van de Microsoft Business Store van de klant. Accepteer de voorwaarden.

Zet het vinkje, om de partneruitnodiging te accepteren.002.PNG

Binnen een paar minuten is de klant nu zichtbaar in ons Microsoft Partner Centrum. Mocht de klant enkel RealConnections als partner willen maar gaan Admin taken mogen verrichten, klik dan op RealConnections in bovenstaande pagina. Klik vervolgens op de knop, gedelegeerde machtiging verwijderen.