Voicemail Tele2

Standaard gebruiken alle, grote Nederlandse, mobiele providers het nummer 1233 voor hun voicemail dienst zo ook Tele2.

Hoe stel ik mijn voicemail in?

Je kunt zelf je voicemail instellen door te bellen naar 1233. Je komt dan terecht in het activatiemenu waar je o.a. een persoonlijke welkomstboodschap kan instellen.

Als je gesprek onderbroken is tijdens de activatie dan is er nog geen voicemailbox aangemaakt. De eerstvolgende keer dat je dan terugbelt kun je de instructies verder doorlopen. Voor meer informatie over voicemail kun je hier kijken.

Klik op onderstaande url om naar de support pagina van Tele2 te gaan voor alle beschikbare voicemail informatie!

Tele2, voicemail