Zendesk Mobiel App

Zendesk heeft een demo App gelanceerd waarmee de mogelijkheden van een mobile App per bedrijf worden getoond.

Ofwel RealConnections heeft straks voor haar klanten een eigen App in de appstore. En in die App zijn al deze Community artikelen te vinden maar ook ook bijvoorbeeld een overzicht van alle tickets bij RealConnections.

Slechts enkele regels code is nodig om dit te realiseren, dus ook van u eigen Zendesk omgeving.

Hier al eens scherm voorbeeld de links naar de app stores om er zelf even mee te stoeien.

iOS App store
Google Play Store