Best of Release Notes Zendesk December '15

De afgelopen maand was er een handjevol functionaliteit en bugfixes. De belangrijkste veranderingen is de de nieuwe versie van de Community binnen het Help Center, compleet met extra post types, aanpasbare templates en een API.

Zendesk

Nieuw

• De ticket.link placeholder is nu beschikbaar in het auto aanvullen op een ticket reactie.

Fixes/Updates

• Als een agent automatisch wordt toegewezen aan een ticket, door de instelling 'Automatisch toewijzen aan agent bij oplossen", dan zal dit opgeslagen worden in de ticket audit.

Help Center

Nieuw

• Er is een gloednieuwe versie van de Community van het Zendesk Help Center beschikbaar. De nieuwe community biedt je de mogelijkheid om verschillende soorten content te tonen, templates te wijzigen en er is een API voor beschikbaar gemaakt.
  • In de theme editor van het Help Center kun je beter wisselen tussen templates, de scroll state wordt onthouden als je teruggaat naar een eerdere template.
  • Ingelogde eindgebruikers kunnen nu CC's toevoegen aan tickets die ingediend worden via het Help Center Ticket Formulier, mits deze is aangezet door een beheerder. De instelling geldt voor alle Help Center ticket formulieren.

Fixes/Updates

-

Zendesk Voice

Nieuw

-

Fixes/Updates

-

Mobile and SDK

Nieuw

-

Fixes/Updates

-

Zopim Chat

Nieuw

• Automatisch e-mail adres invullen in versturen van het gesprek, indien die door Pre-chat formulier of Javascript API is gevuld.

Fixes/Updates

• Vertalingen werken nu ook goed voor accounts.zopim.com voor internationale klanten.
  • Bug opgelost waar widget niet geminimaliseerd bleef nadat een trigger was afgegaan. Alleen in Safari 9.
  • Probleem opgelost bij gebruik van 'setStatus' van Javascript API niet consistent werkt tijdens het laden van een pagina.
  • Probleem opgelost waar widget niet zichtbaar was door overschrijvende CSS code op de website
  • iOS App Update om de volgende problemen op te lossen: verbetering synchronisatie snelheid, Crash probleem opgelost bij het zoeken naar snelkoppelingen en probleem opgelost waarbij de app een incorrect connection error gaf na succesvolle login.