Excel en Word crash problemen

Indien Office applicaties herhaaldelijk crashen om onbekende redenen, kan dit vaak eenvoudig opgelost worden. Wanneer Office herstel vanuit het configuratiescherm van Windows geen effect heeft is de vermoedelijk oorzaak de Windows Verkenner voorbeeld weergave.

Windows Verkenner biedt een voorbeeld weergave van documenten aan. Helaas zorgt deze ervoor dat Excel en Word crashen. Schakel de 'voorbeeld panel' uit, en het crashen stopt.