Best of Release Notes Zendesk November '15

De afgelopen maand was er een handjevol functionaliteit en bugfixes. De belangrijkste veranderingen is de mogelijkheid van het plakken van Excel tabellen in de WYSIWYG editor, en de mogelijkheid om met Zopim Chat Widget op mobiel binnen één tab blijven.

Zendesk

Nieuw

• Bij het gebruik van de rich text editor (wysiwyg) kun je aan een afbeelding nu een link toevoegen.

Fixes/Updates

• Bij het gebruik van de rich text editor (wysiwyg), wordt er een tabel getoond in plaats van een plaatje bij het plakken vanuit Excel (of Numbers op Mac).
  • Bij het gebruik van de rich text editor (wysiwyg), drag-and-drop toegevoegd voor afbeeldingen tussen tekst.
  • Bij het gebruik van de rich text editor (wysiwyg), in Google Chrome mogelijk om vanaf ‘downloads’ balk bestanden te slepen.
  • Organisatie updates worden gehighlighted bij een conflict.
  • Discovery email: hide modal naar doorverwijzen naar admin profiel
  • Fixed issue waar spatie niet reageerde in IE bij het gebruik van de rich text editor
  • Er wordt nu een error getoond als je een facebook page ticket als spam probeert te markeren.
  • Ticket audits voor SLA doelen tonen nu uren en minuten.

Help Center

Nieuw

Fixes/Updates

-

Zendesk Voice

Nieuw

• Automatisch verwijderen van opgenomen gespreken en voicemails wordt uitgerold.
  • Gesprekken gekoppeld aan begroetingen worden nu getoond in de gesprekshistorie

Fixes/Updates

• Fixed een problem waarbij een betrokken light agent toegang heeft tot de gespreks opname

Mobile and SDK

Nieuw

• Zendesk Agent apps - Android 2.9 is nu beschikbaar. Verbeteringen bevatten het tonen van CSAT, verwijderen van Bookmarks en snelle gebruikers aanmaken voor nieuwe tickets..
  • Zendesk Agent app voor iOS, version 3.7 is nu beschikbaar. Verbeteringen bevatten het tonen van suspended tickets voor iPad inclusief bulk wijzigen en verwijderen. iOS7 login verbeteringen, bug fixes en beveiligingsupdates.

Fixes/Updates

-

Zopim Chat

Nieuw

• Android App Update: Verbeteringen van de connectie stabiliteit
  • UI uitlijning van wijzig/verwijder icoon op die mobiele chat widget
  • Kantoor uren fouten opgelost die dashboard lieten crashen.
  • Overlay Mobile Widget: De mogelijkheid om de chat widget in dezelfde tab te openen in plaats van een nieuwe tab op mobiel.

Fixes/Updates

• Probleem opgelost met exporteren van gesprek bij betaalde account’s status met Zendesk Branding.
  • HTTP links worden niet automatisch meer omgezet naar HTTPS links tijdens een chat.
  • Extra update voor Android app voor betere verbinding
  • Chat tag input veld probleem opgelost bij het gebruik van comma’s in het veld ‘tags’ van het chat panel.

Apps Marketplace

New

• Translate.com

Duidelijke vertalingen van support tickets, in de aanvrager’s taal.

• SurveyPal

Surveypal helpt jouw marketing en support team automatisch customer feedback te verzamelen.

• Trendbox

Bestand opslag in de cloud. Makkelijk geïntegreerd in Zendesk.

• BT Cloud Phone

Cloud gebaseerd telefoonsysteem van RingCentral.

• Evernote

Evernote is je dagelijkse productie hub die met alles sync-ed.