Headsets

Om tijdens het telefoneren de handen vrij te hebben, biedt een headset daarvoor de oplossing. Plantronics biedt een reeks aan modellen die hierin kan voorzien.

Blackwire 725 (bedrade headset incl. active noise cancellation)

Voor de meest optimale verbinding kies voor een bedrade headset. Hiervoor is de Blackwire serie de geschikte oplossing voor bijvoorbeeld Zendesk Voice of Skype for Business gebruikers. De Blackwire 725 USB-headset biedt Active Noise Cancelling-technologie, hifi-stereogeluid en langdurig draagcomfort, zodat u zich op uw werk kunt richten en u af kunt sluiten voor lawaai.

Plantronics Blackwire C725-M Microsoft SfB USB headset with ANC (Active Noise Cancelling), partnummer: PLX-202581-01

Savi W700 (draadloze headset)

Voor gebruik met b.v. een Yealink bureautoestel (of smartphone of pc) biedt de Savi W700 lijn van Plantronics uitkomst. Diverse varianten beschikbaar, over 1 oor, beide oren of in het oor.

Plantronics Voyager Focus UC (draadloze headset)

Voor gebruik met smartphone en desktop, biedt de Voyager Focus UC uitkomst. Deze is koppelbaar aan 3 apparaten tegelijk. (Bureautoestel, desktop en smartphone) Met de geavanceerde ruisonderdrukking en het overweldigende stereogeluid van de Plantronics Voyager Focus UC Stereo Bluetooth-headset. Bereik tot maximaal 45 meter. Het basisstation en de headset zelf, maken gebruik via DECT. Het basisstation bevat bleutooth voor een smartphone verbinding, een usb aansluiting, om te verbinden met een desktop. En de mogelijkheid om te verbinden aan een bureautelefoon. De Voyager Focus UC biedt draadloze connectiviteit voor uw computer of smartphone. Met een draadloos bereik van maximaal 30 meter via Bluetooth. Active Noise Cancellation, dynamic mute en tot wel 12uur spreektijd.

Plantronics Voyager Focus UC, B825-M – Without Charging Stand, partnummer: PLX-202652-04
Plantronics Voyager Focus UC, B825-M, partnummer: PLX-202652-02

Plantronics Voyager 5200 UC (draadloze headset)

Voor de mobiele gebruiker met smartphone en laptop, biedt de Voyager 5200 UC uitkomst. Deze is koppelbaar aan 2 apparaten tegelijk dmv Bluetooth. De headset wordt geleverd met een doosje die is voorzien van een accu. Wanneer je de headset in het doosje plaatst, wordt de headset automatisch opgeladen.

Plantronics Voyager 5200 UC, B5200 (UC & SfB version), partnummer:PLX-206110-01
(oude model: Plantronics Voyager Legend™ UC, B235-M, partnummer: PLX-87680-02)