Okta verify uitgebreid met TouchID vor iOS

Goede beveiliging kan soms veel hoofdpijn verzorgen. Soms ten koste van de productiviteit.

Een manier dat Apple dit doet is met een vingerafdruk sensor. Deze sensor is in staat applicaties en apparaten te openen door simpel je vinger op de homebutton te leggen.

Vanaf Okta Verify 2.5.2 is MFA activatie via vingerafdruk nu mogelijk. Dit betekend dat adaptive MFA gebruikers middels biometrische authenticatie de MFA uitdaging kunnen accepteren.

De toegevoegde beveiliging help organisaties gevoelige informatie te beveiligen met nog een extra laag, en de gebruiker hoeft alleen maar de touchID sensor aan te raken.