Plugins voor deelname aan Connections Cloud Meetings

Om goed deel te kunnen nemen aan Connections Cloud meetings is het noodzakelijk op de Windows/Mac een browser plugin te installeren.

PC - MAC

Deze plugin is hier te vinden

Omdat er nogal vaak een update komt is het mogelijk ook te adviseren dat bijvoorbeeld Microsoft Intune deze Plugin naar de gebruikers pushed.

Op dit moment is Audio en Video nog niet ondersteuned in de Chrome Browser, maar vanaf 5 juni 2016 is de verwachting dat dit werkt met de nieuwe plugin.

mobile

Voor de iPhone/Ipad moet de volgende App worden geïnstalleerd. Op de app is audio en video ook moeten