New Okta Release: Production 2016.36

Nieuwe functionaliteiten

Talen

Met uitzondering van Tsjechisch en Oekraïens  zijn alle talen die in beta waren nu naar General Acces (GA) gebracht. Je bent nu in staat de standaard taal voor je org. in te stellen en de gebruikers kunnen naar eigen behoefte hun omgeving anders aanpassen qua taal.

Voor meer info zie de taal instellingen pagina

Profiel Editor

Er is een verbeterde en gestroomlijnde Profiel Editor omgeving geactiveerd, deze nieuwe functionaliteit is nu in GA. De 'look-and-feel' is frisser, toegankelijker en overzichtelijker voor de meest gebruikte functionaliteiten binnen de Profiel Editor.

Voor meer info zie 'een nieuwe look voor de Profiel Editor'

Updates

IWA agent update

Okta heeft IWA Agent version 1.10.0 voor Early Access (EA) gebruikers uitgebracht. Met deze update is het mogelijk om login routines logo's te tonen van de org indien deze is ingesteld onder Settings > Appearance > Organization Logo.

Neem contact met ons op om gebruik te maken van deze EA functionaliteit.

Applicatie Updates

SAML geïmplementeerd

• JAMF Software Server (JSS)
    (OKTA-98307)

• Looop (OKTA-93451)

• MuleSoft - Anypoint Platform
    (OKTA-98667)

• Octiv (OKTA-99742)

• Reprints Desk (OKTA-98663)

• Teamable (OKTA-99510)

OMM applicaties toegevoegd

• Globe Telecom (OKTA-98561)

Bugfixes
de volgende punten zijn opgelost, maar niet vertaald

• OKTA-90799 – Okta System Logs reported incorrect IP addresses.

• OKTA-92338 – During password reset, the New Okta Sign In flow failed to display text describing password complexity requirements for Okta end users.

• OKTA-95411 – Some UD attributes were not populated for some users.

• OKTA-97028 – The Okta custom portal login forced a second-session sign-on challenge, even after the Remember Me option was selected.

• OKTA-98575 – SP-initiated login flows to SAML apps configured to require MFA failed in orgs with the New Okta Sign In Experience enabled.

• OKTA-98768 – Usernames and passwords longer than 38 characters did not display completely in tooltips in orgs with the New Okta Sign In Experience enabled.

• OKTA-98773 – The redesigned Edit Assignment window was not available to all users.

• OKTA-99641 – The Duo security page for MFA did not display correctly.

• OKTA-99753 – The RightNow CX app did not open after SAML authentication.

• OKTA-99874 – Deprovisioning users from the Litmos app in bulk failed under certain circumstances.

• OKTA-100318 – The Tombstone function failed for some users.

Bugfixes voor SWA applicaties
de volgende punten zijn opgelost, maar niet vertaald

• Aetna Health Insurance (OKTA-99995)

• AnyPerk (OKTA-99689)

• Autodesk 360 (OKTA-100235)

• Chase Paymentech (OKTA-97315)

• Gaggle (OKTA-97718)

• IMS Health (OKTA-99644)

• NOW - NetApp (OKTA-100292)

• Rakuten Affiliate Network
    (OKTA-99344)

• RingCentral (OKTA-99637)

• Shopify (OKTA-99064)

• Walmart (OKTA-99816)

Bugfixes voor SAML applicaties
de volgende punten zijn opgelost, maar niet vertaald

• TinderBox (OKTA-98894)

Bron Okta