Wijzigingen in het beheer van weergaven, triggers en automatiseringen

Vanaf 15 september 2016 is de nieuwe beheer UI beschikbaar voor alle overzicht pagina's van weergaven, triggers en automations. Zendesk heeft de afgelopen maand veel tijd besteed aan het updaten van deze pagina's. De beheer pagina's van macro's ging afgelopen juli al op de schop.

Wat veranderd er in de beheer UI?

Een nieuwe look and feel

Er is een nieuw design, en sommige functionaliteiten hebben een andere plek gekregen.

Pagination

In plaats van het tonen van alle weergaven, triggers en automations, worden er nu 100 per pagina getoond.

Zoeken voor weergaven, triggers en automations op titel

Je kunt nu zoeken op basis van de titel om de lijst te filteren.

Sorteer op naam, datum of gebruik

Sorteer op gebruik, datum, naam of handmatige sorteervolgorde. Voor elke optie wordt de geselecteerde optie getoond in de lijst.

Volgorde aanpassen

Er zijn meerdere manier om de volgorde van de lijsten aan te passen.

Tot 100 items in de lijst opnieuw sorteren d.m.v. drag-and-drop

1. Klik op het knopje met de drie punten (het extra opties menu) en selecteer Reorder page.

2. Als je in reorder mode bent, kun je de trigger verplaatsen door middel van drag and drop.

Plaats een item uit de lijst direct naar het begin of einde van de lijst:

1. Hover over de weergave, trigger of automation die je wilt aanpassen

2. Klik op het extra opties menu van één item en selecteer Move to first position

Een specifieke plek kiezen voor één weergave, trigger of automation:

1. Hover over de weergave, trigger of automation die je wilt aanpassen

2. Klik op het extra opties menu van één item en selecteer Select position

3. Zoek naar een weergave, trigger of automation, waar je het huidige item boven wilt plaatsen.

4. Klik Move

Alleen weergaven: bekijk tickets in weergave

In de oude beheer pagina van weergaven, klikte je op de naam van een weergave om deze te openen zoals een agent het zou zien. Dat is nu veranderd. Hover met je muis over de weergave die je in agent perspectief wilt bekijken, en klik op de knop Open.

P.S. Bonus feature

De macro's overzicht pagina heeft een bulk edit gekregen, die het handig maakt om snel veel macro's tegelijk te activeren, de-activeren of verwijderen. Dit wordt binnenkort ook uitgerold voor weergaven, triggers en automations.