Xlite om te koppelen aan Voys

Er zijn meerdere softphones om te koppelen aan Voys. Wij raden aan om een betaalde versie aan te schaffen. Echter bij beperkt gebruik (bijvoorbeeld geen doorverbinden, slechts 1 nummer uitbellen, is het ook mogelijk om een gratis versie te gebruiken).

Voorbeelden van gratis versies zijn

- Xlite- Counterpath

- Telephone Application (Mac)

Nadat je bijvoorbeeld x-Lite hebt gedownload en geinstalleerd moet je de Voys instellingen toevoegen

Ga naar Preferences/Voorkeuren

Voer hier de volgende gegevens in

Account name - Voys - <intern nummer>

Userid - heb je ontvangen van je beheerder/RealConnections

Domain - ha.voys.nl

Password - heb je ontvangen van je beheerder/RealConnections

Display name - Voys - <intern nummer>

Authorization name - gelijk aan je Userid

Click op Ok

Het volgende scherm verschijnt, en als je een groene bolletje ziet heb je verbinding, en kun je dus uitbellen/gebeld worden