Gebruikerspostvak converteren naar gedeeld postvak

Om een postvak van een gebruiker te converteren naar een gedeeld postvak ga je als volgt te werk.

• Log in als admin in Office 365 in de browser.
  • Open Exchange Admin Center:

Klik op mailboxes.

Selecteer vervolgens de mailbox die geconverteerd moet worden naar een gedeeld postvak en klik aan de rechterzijde op converteer.

Na de conversie is het postvak zichtbaar onder gedeeld postvak:

Vervolgens kun je bij de instellingen opgegeven welke gebruikersaccounts toegang hebben tot de mailbox. Check tevens onderstaande artikel aangaande de do's and dont's van gedeelde postvakken(!)

Gedeelde Postvak do's and dont's