Bria instellingen Mac OS

Deze instellingen zijn toepasbaar voor alle Counterpath softphones (Bria, X-Lite, eyeBeam). Het kan zijn dat er kleine verschillen in de configuratieschermen ivm de verschillende versies.

VoIP account instellingen

Onderstaand screenshot geeft de instellingen weer voor het instellen van het VoIP account. Wanneer je geen SIP server/proxy van je provider hebt gekregen kun je altijd sipproxy.voipgrid.nl gebruiken.

Neem de onderstaande instellingen over. Het Account ID en het Password zijn te vinden in de portal van Voys. RealConnections, of de beheerder, kan deze gegevens aanleveren.

NAT traversal

Het is niet nodig om iets aan NAT traversal te doen want dit wordt al gedaan op het platform. Schakel dit dus uit.

Transport

Het transport gaat standaard over UDP. Selecteer in onderstaand scherm UDP.

Advanced settings

Vul bij Reregister every 1800 seconden in. Schakel Send SIP keep-alives en Use rport aan.

Open daarna de Bria Preferences om de codec in te stellen.

Gebruik je een Plantronics headset? Download en installeer de Plantronics Hub software. Met deze software kun je de headset instellen en eventuele nieuwe firmware installeren.

Plantronics Hub: http://www.plantronics.com/us/product/plantronics-hub-desktop