Activeren Okta account

Eerst ontvang je onderstaande welkomstmail, uiteraard met je eigen inloggegevens. Als je op activeer Okta-account klikt, dan start je de registratie van jouw account op Okta.

Bij de afbeelding linksonder zie je het startscherm om jouw registratie via Okta te voltooien. Je dient een wachtwoord in te stellen. Let erop dat je wachtwoord voldoet aan de vereisten (zie afbeelding rechtsonder).

Na het instellen van je wachtwoord krijg je een keuzescherm om een multifactor in te stellen. Hiervoor kies je voor de configuratie van Okta Verify. Voor de registratie van deze multifactor heb je je telefoon nodig. Je kan de app Okta Verify downloaden vanuit de App Store (iPhone) of Google-Play (Android).

Om de QR-code te scannen doorloop op je telefoon de volgende stappen. De afbeeldingen zijn gemaakt vanuit een iPhone*

Na het instellen van Okta Verify op je mobiel kan je Okta Verify gebruiken als multifactor om in je Okta dashboard te komen.