Hoe vind ik tickets zonder een first reply time? (Zendesk Insights/GoodData)

Vraag

Hoe vind ik tickets zonder een first reply time, in Zendesk Insights (GoodData)

Antwoord

Er zijn een aantal manier om dit voor elkaar te krijgen. De makkelijkste is de volgende;

Gebruik de Advanced metric editor in een rapport om de volgende metric te maken

• SELECT # Tickets WHERE Ticket replies = 0

Let op dat je dit handmatig in elkaar moet klikken, omdat kopiëren plakken (helaas) niet werkt in Zendesk Insights.

• # Tickets zit onder Metrics
  • Ticket replies zit onder Facts

De Ticket replies fact telt het aantal publieke reacties van agents nadat een ticket wordt aangemaakt.

Tip: Als je deze metric als een globale metric aanmaakt kun je hem ook als filter toepassen.