🏢 Kantoor, tijden en alles er tussen..

Je bepaalt bij ons je eigen werkplek, behalve op donderdag, dan ben je in ieder geval een paar uurtjes op kantoor. 

Werktijden

Scrum, probeer altijd in te bellen, is ons gezamenlijk startmoment, lukt dit niet, zet dan even in de #General wat je dag inhoud is, weten we dat ook weer!

FLOH is open tussen 09:00 & 17:00, tijdens lunch kan je ff FLOH stop doen, maar hou de tickets zijdelings in de gaten voor spoed en/of drukte.

Verdere tijden heb je zelf de hand in, maar richtlijn is ook 09:00 & 17:00

Buiten deze tijden kan een klant bij escalatie hun Sales contactpersoon bereiken, deze kan dan intern schakelen indien nodig (telefonisch).

Wil je online zijn? en werken buiten deze tijden? dat kan! Mag ook, maar let op jezelf! We verwachten dit niet van je.

Donderdag, als er Teammeeting is, ben je zoveel mogelijk van de dag aanwezig, op de andere donderdag minstens even een uurtje contacten, wel zo gezellig.

Werkplek

We hebben altijd 7 vaste werkplekken op kantoor. Dat wil zoveel zeggen als, er zijn 7 stoelen en er kunnen 7 mensen in stilte/rustig kletsen, werken. In de aansluitende Business Lounge zijn 4 plekken waar je kunt bellen (de Pods), en er is een 'vergader' tafel in de lounge.

Op donderdag hebben we altijd twee extra kamers gereserveerd. We zijn aan het kijken naar eventuele langere termijn uitbreiding. Koffie is inclusief.

Thuiswerken / Andere vestiging Regus werken

Zorg ervoor dat je een ruimte hebt waar je weinig gestoord wordt. Dit is vooral een tip vanuit ervaring, voor je eigen sanity.

Laatste donderday van de maand borrel..

Elke laatste donderdag van de maand drinken we in Amersfoort een paar biertjes, meestal vergezeld met wat lekkers te eten. Don't drink-and-drive, bij de borrel aanwezig is dus met de trein naar huis.

Respect voor onze, je eigen en andermans spullen

Kopjes naar de vaatwasser. Rommel in de prullenbak. Afval scheiden. Werkt perfect en zorgt ervoor dat we hier verder geen regels voor hoeven te maken. 

De kamer worden elke donderdag in ieder geval door Regus schoongemaakt.

Denk na over je eigen footprint

Liever een trui aan, dan de verwarming 4 graden hoger. Afval scheiden helpt. De fiets is beter dan de trein, de trein is beter dan de auto. Groene stroom (laden) is beter dan, grijze stroom (laden). Elektrisch is beter dan fossiele brandstoffen. Een A+++ koelkast dan een A+ koelkast. 

RealConnections heeft als doel meer energie te leveren dan te verbruiken.


Tóch niet helemaal opgelost, of andere vragen?

Neem contact met ons op!