Terugzetten en archiveren van artikelen

Sinds januari 2017 worden artikelen in het Help Center gearchiveerd en niet meer verwijderd. Zodat per ongeluk verwijderde items makkelijk terug gezet kunnen worden.

Het archiveren vervangt de functie om te verwijderen. En er zit geen limiet aan het aantal artikelen dat gearchiveerd kan worden. Deze functie is met terugwerkende kracht tot 20 augustus 2016 actief, artikelen die verwijderd zijn na deze datum zullen als gearchiveerd gemarkeerd staan.

Archiveren, niet verwijderen

Bij het aanpassen van een artikelen, staat er nu onderaan een knop Archiveer artikel (Archive article). Deze knop vervangt de functionaliteit om te verwijderen.

Pasted_Image_06_01_2017__10_37.png

Bij het verwijderen van een categorie of een sectie, worden alle artikelen daarbinnen gearchiveerd.

Terugzetten van gearchiveerde artikelen

Gearchiveerde artikelen zijn alleen beschikbaar voor Help Center Managers. Om een artikel te bekijken en terug te zetten volg je deze stappen:

  1. Klik naar Artikelen > Beheer artikelen (Articles > Manage articles)
  2. En klik vervolgens in het menu links op Gearchiveerde artikelen (Archived articles)
  3. Je ziet nu een lijst van alle gearchiveerde artikelen
    Pasted_Image_06_01_2017__10_41.png
  4. Als je op een artikel klikt wordt de bewerk pagina geopend in alleen lezen modus. Hier kun je eventueel een artikel terug zetten door te klikken op Terugzetten (Restore).
    Pasted_Image_06_01_2017__10_43.png

Verwijderen niet mogelijk

Let op, op dit moment is het niet meer mogelijk om artikelen compleet te verwijderen. Je kunt wel de inhoud wijzigen zodat alleen een leeg artikel wordt opgeslagen, en daarna gearchiveerd wordt.

 


Tóch niet helemaal opgelost, of andere vragen?

Neem contact met ons op!