Contractstatussen en mappen

Nadat je een contract hebt aangemaakt kun je deze terugvinden onder documenten (documents). Je komt hier met één klik terecht, want je vindt dit in de blauwe balk bovenin.

Wanneer je eenmaal een document hebt aangemaakt kent een contract diverse statussen. 

- Concept (draft): het document is aangemaakt maar nog niet verstuurd
- Voltooid (completed): alle partijen hebben het document ondertekend
- In afwachting van anderen (waiting for others): het document is verstuurd maar nog niet door alle partijen ondertekend
- Ongeldig gemaakt (volded):het document is afgebroken en kan niet meer worden bewerkt of ondertekend. Gebeurd bijvoorbeeld wanneer er een fout in het contract staat
- Moet ondertekenen (need to sign): de ondertekentermijn verloopt bijna. Een contract kent een bepaalde vervaltermijn die zelf is in te stellen.

Op deze afbeelding zijn een aantal statussen te zien.

Screenshot_2017-03-24_at_08.56.37.png

De documenten komen dan standaard onder 'Mijn documenten' (my documents) te staan. Je kunt de documenten altijd verplaatsen en hiervoor meerdere mappen (folders) aanmaken. Bijvoorbeeld voor elke klant een map, of alle getekende documenten in één map.

De mappenstructuur kun je zelf indelen, hieronder zie je een voorbeeld. 

Screenshot_2017-03-24_at_08.47.46__1_.png

Je kunt de documenten naar de juiste map (folder) slepen of op verplaatsen klikken om zo het document in de juiste map te zetten. 

Wil je een contract vervolgens nog op je pc opslaan (download) of uitprinten (print). Dat kan door op het document te klikken. Je komt dan in het volgende scherm:

Screenshot_2017-03-24_at_09.27.30__1_.png

Waar de rode cirkel staat kun je via de linkerbutton kun je het document downloaden (download), via de rechterbutton kun je het contract afdrukken (print).

 


Tóch niet helemaal opgelost, of andere vragen?

Neem contact met ons op!