Plantronics Hub

Productiviteit en beheer voor de eindgebruiker

Hoe kunt u uw gebruikerservaring aanpassen voor uw Plantronics-audioapparaat?

Plantronics Hub voor Windows/Mac is een clientapplicatie waarmee eindgebruikers de instellingen van hun Plantronics-audioapparaat kunnen beheren. Eindgebruikers kunnen bijvoorbeeld hun beltoon en de locatie van hun beltoon aanpassen, aanwezigheidsupdates configureren en meer. De software verbetert de gebruikerservaring door duidelijke weergave van belangrijke gegevens van het Plantronics-audioapparaat, zoals de mute- en batterijstatus, onderaan het bureaublad mogelijk te maken.

• Apparaatinstellingen wijzigen
  • Zichtbare mute- en batterijstatus
  • Call control op apparaatniveau met gesprek aannemen/beëindigen, muten en volumeregeling

Windows Client

Mac Client

Plantronics Hub kan ook worden gebruikt als onderdeel van een bedrijfsbrede inzet van Plantronics Manager Pro. Meer informatie

Plantronics Hub voor Windows en Plantronics Hub voor Mac zijn in 22 talen beschikbaar.

Maak je gebruik van Lync 2013(Windows), en koppel je je mobiele telefoon ook aan de headset, dan neemt Lync 2013 of Skype je belstatus over. Deze instelling kan gedaan worden in de Plantronics Hub software.