Voicemail T-mobile

Standaard gebruiken alle, grote Nederlandse mobiele, providers het nummer 1233 voor hun voicemail dienst zo ook T-mobile.

T-mobile, voicemail

Via je toestel
Je kunt ook instellingen zelf aanpassen via je toestel of het voicemailmenu. Hieronder vind je de meest gebruikte instellingen.

Voor zakelijke klanten die gebruik maken van Helder, Zakelijk Optimaal of Flex Bedrijfsbundel (web) met onderling gratis bellen (Vast Mobiel Integratie) heeft T-Mobile instructies opgesteld om de voicemail in te stellen.

Aan- of uitzetten van Voicemail
SMS het woord AAN naar 1233 of
SMS het woord UIT naar 1233.
T-Mobile stuurt een SMS terug ter bevestiging.

Voor zakelijke klanten die gebruik maken van Helder, Zakelijk Optimaal of Flex Bedrijfsbundel (web) met onderling gratis bellen (Vast Mobiel Integratie) heeft T-Mobile instructies opgesteld om de voicemail in te stellen.

Aanpassen welkomstboodschap Voicemail
 • Bel 1233
 • Kies optie 9: 'Mailboxinstellingen wijzigen'
 • Kies optie 2: 'Instellingen'
 • Kies optie 1: 'Welkomstboodschap'
 • Maak een keuze:
   1 Persoonlijke welkomstboodschap (zelf ingesproken)
   2 Standaard welkomstboodschap met telefoonnummer
   3 Standaard welkomstboodschap met naam (alleen naam zelf ingesproken)
 • Bevestig met #

Welkomstboodschap Visual Voicemail (iPhone)
 • Kies linksboven 'Begroeting'
 • Kies 'Aangepast' (om je welkomstboodschap zelf in te spreken)
 • Kies 'Neem op'
 • Sla op met 'Bewaar'
Wil je liever een standaard welkomstboodschap, kies dan in plaats van 'Aangepast' voor 'Standaard'.

Tijdsinterval kiezen
Dit is de tijd dat de telefoon overgaat voor het gesprek door de voicemail wordt overgenomen.
Je kunt kiezen uit 5, 10, 15, 20, 25 en 30 seconden. Het tijdsinterval is standaard ingesteld op 20 seconden.
 • Voer de volgende code in alsof je belt (zonder spaties):
**61*+31624 je tiencijferige telefoonnummer *11* aantal seconden #
 • Sluit af met de beltoets
Bijvoorbeeld: **61*+316240612345678*11*25#
In sommige gevallen werkt ook '0031' in plaats van '+31'

Taal wijzigen (Nederlands of Engels)
 • Bel 1233
 • Kies optie 9: 'Mailboxinstellingen wijzigen'
 • Kies optie 3 'Taal'

Berichtnotificatie bij een nieuw voicemailbericht
(via sms of een telefonische oproep)
 • Bel 1233
 • Kies optie 9: 'Mailboxinstellingen wijzigen'
 • Kies optie 1: 'Berichtnotificatie'
 • # om voortaan een telefonische oproep te ontvangen (door uw eigen nummer)
 • 9 om voortaan een sms te ontvangen

Wachtwoord instellen
 • Bel 1233
 • Kies optie 9: 'Mailboxinstellingen wijzigen'
 • Kies optie 2: 'Instellingen'
 • Kies optie 2: 'Password' en volg de aanwijzing: “Voer uw nieuwe password in en toets #”