Voicemail Vodafone

Standaard gebruiken alle, grote Nederlandse mobiele providers, het nummer 1233 voor hun voicemail dienst zo ook Vodafone.

Een warm welkom voor iedereen die jou belt? Stel je persoonlijke welkomstboodschap in.

1. Bel met je mobiel naar 1233 en toets 11 voor het hoofdmenu
  2. Kies 2 voor de persoonlijke instellingen van je voicemail
  3. Kies 1 voor Welkomstboodschap en spreek er een in

Klik op onderstaande url om naar de support pagina van Vodafone te gaan voor alle beschikbare voicemail informatie!

Vodafone, voicemail