'Agent Productivity' in GoodData Insights

‘Agent Productivity’ vertaald zich vrij naar het aantal acties van een agent op alle tickets binnen een bepaalde tijd.

Het is geen op zich zelf staande metric, en het rapport opzetten is net iets anders dan de ticket reports. Volg onderstaand stappen plan om het rapport te creëren.

Stappenplan

1. Klik op het grafiek icoontje in Zendesk (linksonder)
  2. Navigeer naar de laatste tab Insights
  3. Open GoodData (door op de link 'GoodData' te klikken)
  4. Klik Reports
  5. En kies New report
  6. Onder What selecteer je de volgende items
    - #Public Comments
    - #Private Comments
    - #Ticket updates
  7. Onder How selecteer je de volgende items
    - Updater
  8. Onder Filter selecteer je attribute filter als volgt
    - Updater Role is Agent en Administrator
  9. Eventueel voeg je hier nog een tijdsfilter over heen met Date (Event), bijvoorbeeld Date (Event), de laatste 30 dagen.