Instellingen controleren

Ga naar https://{{zendesk-account}}.zendesk.com/agent/admin/voice

Talk inschakelen

Op Talk te activeren kunt u deze inschakelen.

Wanneer Zendesk Talk is ingeschakeld, kunnen agenten zichzelf beschikbaar stellen om oproepen te beantwoorden. Uw telefoonnummer kan voicemails accepteren als deze instelling is ingeschakeld.

Uitgaande oproepen toestaan?

Om uitgaande oproepen te activeren kunt u dit inschakelen. Agenten kunnen dan uitgaande gesprekken met klanten voeren.

Maximum lengte van wachtrij

We raden u aan om deze op maximaal 5 te zetten. Nieuwe oproepen die deze limiet overschrijden, worden doorgestuurd naar de voicemail.

Maximum wachttijd van wachtrij

We raden u aan om deze op maximaal 10 minuten te zetten voor bedrijven die consumenten helpen en maximaal 5 minuten voor bedrijven die andere bedrijven helpen.

Klanten die langer wachten dan dit maximum worden doorgestuurd naar de voicemail. Klanten kunnen ook op elk moment 1 kiezen om een voicemail achter te laten.

Zijn nieuwe live opnamen van oproepen openbaar?

We raden u aan om deze schuif op grijs (niet actief) te zetten. Mensen hebben niet de verwachting dat het gesprek wordt opgenomen. Voor volledige transparantie naar uw klant kunt u deze instelling activeren.
Als u deze optie inschakelt, kan de aanvrager opnamen van live oproepen zien die aan tickets worden toegevoegd.

Bevestiging door agent bij doorverbinden?

We raden u aan om deze instelling te activeren.

Wanneer bevestiging wordt ingeschakeld, moet de agent op een bevestigingstoets drukken wanneer een oproep van een klant naar de telefoon van de agent wordt doorgeschakeld. Hiermee wordt voorkomen dat de oproep van de klant wordt doorgestuurd naar de persoonlijke voicemail van de agent als de agent de oproep niet beantwoordt.


Tóch niet helemaal opgelost, of andere vragen?

Neem contact met ons op!