User Segments

Een gebruiker segment (user segment) is een verzameling eindgebruikers en / of agents, gedefinieerd door een specifieke set attributen, die wordt gebruikt om de toegang tot de inhoud van het Help Center te bepalen.

Al uw gebruiker segmenten worden weergegeven op de gebruiker segmenten beheerpagina. Nadat u gebruiker segmenten hebt gemaakt, kunt u die gebruiker segmenten naar behoefte bewerken, dupliceren of verwijderen. U moet een Guide Beheerder zijn om gebruiker segmenten te beheren.

user_segments_1.png

Op de pagina Gebruikerssegmenten worden gebruikerssegmenten nu opgesplitst in twee tabbladen:

Personeelsleden tonen gebruikersegmenten die subsets zijn van de interne gebruikers van uw bedrijf (agenten en managers).
Ingelogde gebruikers tonen gebruikerssegmenten die deelverzamelingen zijn van gebruikers die inloggen bij uw Helpcentrum met een e-mailadres en wachtwoord.
Dit betekent dat u eenvoudig alle gebruikerssegmenten kunt zien die van toepassing zijn op uw personeelsleden (agenten en managers) in één lijst en alle gebruikerssegmenten die van toepassing zijn op ingelogde gebruikers in een andere lijst.

 


Tóch niet helemaal opgelost, of andere vragen?

Neem contact met ons op!