E-mailadres en/of wachtwoord aanpassen van Voys gebruiker

Als je het e-mailadres en/of wachtwoord van een Voys gebruiker wilt aanpassen dan kun je dit doen via onderstaande stappen. Als je alleen het e-mailadres wilt aanpassen is het niet nodig om het wachtwoord aan te passen, in dat geval blijft het wachtwoord voor de gebruiker gelijk.

Onderstaande stappen kunnen alleen door een admin uitgevoerd en ná het aanpassen dient de gebruiker wel overal uit te loggen (Voys app of Voys webphone en de Voys browser plugin) en opnieuw in te loggen.

 

1) Login als admin via https://freedom.voys.nl en ga naar de admin console. In de admin console kies je voor "users".

mceclip0.png

 

2) In het user overzicht ga je naar de user waarvan je het e-mailadres wilt aanpassen. Klik op het e-mailadres of het pennetje om de user informatie te openen.

mceclip2.png

 

3) In de user informatie pas je het e-mailadres aan naar het nieuwe adres en vervolgens kies je voor "Save". De wijziging is nu opgeslagen en de user dient opnieuw in te loggen met het nieuwe e-mailadres en het bij de user reeds bekende wachtwoord.

Let op: het is uiteraard mogelijk om opnieuw een tijdelijk wachtwoord te genereren als dit wenselijk is. Hiervoor dien je "password" en "password check" in te vullen alvorens je voor "save" kiest. 

mceclip3.png


Tóch niet helemaal opgelost, of andere vragen?

Neem contact met ons op!