Headsets, Poly (Plantronics) en GerrardStreet

Headsets maken het leven aangenaam. Zowel voor jezelf, als de partij waarmee je een telefoongesprek of online vergadering hebt. Kwaliteit van het geluid draagt bij aan een goede en prettige ervaring.

Wanneer iemand continu hapert, of dat het klinkt alsof hij in de badkamer staat is erg storend. Het kost veel meer energie om het gesprek goed te volgen. Gelukkig zijn daar technische oplossingen voor in de vorm van headsets met bijvoorbeeld Active Noise Cancelling.

De headset markt wordt aardig overspoeld met verschillende merken en modellen.
Nu is er voor ons 1 nieuw merk, welke er bovenuit stijgt. Dat is GerrardStreet. Ze hebben goed begrepen waar het met de huidige headset mis gaat. Bestaande merk modellen zijn niet eenvoudig, dan wel niet, te repareren. GerrardStreet headphones daarentegen wél.

hunverhaal.PNG

 

"Daarom hebben wij onze eigen volledig modulaire koptelefoons ontwikkeld. Gaat er iets stuk? Dan hoef je ‘m niet meer weg te gooien maar vervangen wij gratis het onderdeel voor je, wat er ook gebeurt! Wij hergebruiken en repareren de beschadigde onderdelen, door onze circulaire missie wordt er nooit zomaar iets weggegooid.

Dit geeft ons als bedrijf de prikkel om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen. Als klant geniet je van de Life Time garantie die wij bieden, zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het stukgaan van jouw koptelefoon. Goede kwaliteit. Uitstekende service. Schonere wereld. Zo zouden alle apparaten ontworpen moeten zijn!"

PRINCE-front-2020.png

GerrardStreet heeft drie modellen: Prince, Boss en Day. Voor ons en onze klanten past de Prince het beste bij onze wensen. GerrardStreet biedt als add-on ook een bedrade microfoon aan, waarmee de kwaliteit een extra boost krijgt. De persoon met wie je belt zal dit zéker waarderen.

👉Vergelijking Poly (Plantronics) Voyager Focus vs GerrardStreet Prince


Tóch niet helemaal opgelost, of andere vragen?

Neem contact met ons op!