Meldingen

Maak je telefonie nog persoonlijker met meldingen. Stel bijvoorbeeld een welkomstboodschap in of vraag de beller vriendelijk om een moment geduld te hebben. Dat kan onder het kopje meldingen.

Toevoegen en instellen

Je kunt zoveel meldingen als je wil toevoegen en instellen. Hiervoor ga je in de paarse balk in Freedom naar 'Beheer' en vervolgens naar 'Optie' en de tegel 'Meldingen'. Daar klik je op toevoegen en dan kom je in het volgende scherm:

screenshot-partner.voipgrid.nl-2017-02-21-16-26-47.png

Je kunt hier de melding een naam geven, bijvoorbeeld: welkomstboodschap. 
Vervolgens kies je uit reeds toegevoegde geluidsbestanden de juiste melding. Nog geen geluiden toegevoegd? Selecteer dan 'Voeg geluidsbestand toe'. Je kun dan je opgenomen bestanden selecteren en toevoegen. Dit kunnen zowel .mp3 als .wav bestanden zijn. Let op! Maximaal 5mb groot!

Hoe je een melding het beste op kunt nemen en vervolgens toevoegt lees je hier.

Wanneer je de meldingen hebt toegevoegd zet je ze in de gewenste plek in het belplan

Voorbeeldmeldingen:

  • Welkom bij [bedrijfsnaam]
  • Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek, een ogenblik geduld alstublieft
  • Op dit moment zijn wij gesloten. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30. Wij verzoeken u om op een later tijdstip terug te bellen.
  • U wordt doorverbonden
  • Vanwege de feestdagen zijn wij momenteel gesloten. Wij verzoeken u om na de feestdagen nogmaals contact met ons op te nemen. 

 


Tóch niet helemaal opgelost, of andere vragen?

Neem contact met ons op!