Hoe koppel ik een gebruiker aan een bestaande ticket in Zendesk

Bij een bestaande tickets is er vaak de behoefte om een extra gebruiker toe te voegen aan de call. Dit kan worden uitgevoerd door de admin/agent gebruiker binnen Zendesk. Hieronder de stappen:

Indien nog niet aanwezig voor de gebruiker op - Manage - People - Add user

Ga naar de betreffende ticket

Klik bovenin naast de melder van het ticket op edit.

Dan in het cc veld vul je de naam van de gebruiker in (en hij automatisch aanvult), klik op de naam.
Vergeet vervolgens niet het ticket te updaten.